Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ – Unikátny veľkometrážny 2 izb. byt 84m2 s balkónom a loggiou, Staré Mesto Koreničova ulica - PALISÁDY

Cena

Cena

344 990 €
Ulica

Ulica

Koreničova
Mesto

Mesto

Bratislava-Staré Mesto
Druh nehnuteľnosti

Druh nehnuteľnosti

Byty
Výmera

Výmera

84 m2

Popis nehnuteľnosti

Učarovala Vám lokalita hradného kopca? Hľadáte zrekonštruovaný veľkorysý 2 izbový byt, ktorému nič ale naozaj nič nechýba? Chýbajú Vám v ponuke byty s balkónom? Áno je to skôr náhoda ako realita, ale my pre Vás máme ideálnu ponuku, kde sú dokonca balkóny dva a možnosť parkovať priamo vo dvore. Tento veľkometrážny byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Bratislava I. Staré Mesto časť Palisády na Koreničovej ulici a je pripravený poskytnúť Vám nový domov alebo byť výnimočnou investičnou príležitosťou s obrovským potenciálom na prenájom.

V spolupráci s bytovou designerkou sme pre Vás pripravili vizualizácie s modernizáciou zariadenia tohto výnimočného bytu, čisté línie odzrkadľujú súčasné trendy v bytovom designe a podčiarkujú úžasnú atmosféru tohto staromestského bytu.

Byt sa nachádza na ideálnom 2. poschodí z 3 a poskytuje pokojné bývanie v Starom meste. Stačí si priniesť osobné veci, všetko ostatné už v byte je. Podlahová plocha bytu bez loggie a balkóna je 71,29m2, plochy loggie a balkóna sú 6,27m2. K bytu prislúcha pivničná kobka s výmerou 6,44m2. Byt je po kompletnej rekonštrukcii vrátane elektroinštalácie so zmenou dispozície a predáva sa kompletne zariadený. Bytový dom je tehlový a prešiel značnou rekonštrukciou aj napriek tomu sú mesačné náklady ideálne a to vo výške 159€, kde je zahrnutý správca, elektrika, plyn. Kúrenie si viete regulovať vlastným kotlom, ktorý sa nachádza v komore vedľa kuchyne.

Zo vstupnej haly sa vchádza do priestranného šatníka, preto núdza o úložný priestor v tomto byte určite nie je. Následne sa prechádza do obývacej izby. Veľké okná a vysoké stropy dodávajú tejto nehnuteľnosti dostatok svetla aj priestoru. Spálňa má po celej šírke roll-dor a vychádza sa z nej na balkón. Kuchyňa je naozaj priestranná, vybavená všetkými spotrebičmi vrátane umývačky riadu aj práčky a vychádza sa z nej na loggiu orientovanú do vnútrobloku. Z kuchyne je aj vstup do samostatnej komory. Kúpeľňa so sprchovým kútom a wc sú spojené. Pod bytovým domom je rezidenčné parkovanie s možnosťou parkovania vo dvore.

Ide o vyhľadávanú a veľmi obľúbenú lokalitu, ktorá poskytuje či už pokojné no lukratívne bývanie priamo v centre, ale aj kompletnú občiansku vybavenosť, či dostupnosť. Koreničová ulica je krátkou a tichou uličkou priamo nad hlavnou ulicou Palisády, teda MHD je naozaj blízko. Ak si chcete po práci vychutnať dobré jedlo, alebo výbornú kávu, či prejsť sa uličkami Starého Mesta, ste na správnom mieste a my Vás pozývame na obhliadku tejto výnimočnej nehnuteľnosti.

Cena vrátane odmeny pre RK: 344.990 €

Kúpne zmluvy formou notárskej zápisnice sú najvyššou ochranou pre našich klientov a náš právny servis ako aj štandardné poplatky sú zahrnuté v cene. Na konci Vám odovzdáme Vašu vysnívanú nehnuteľnosť.

Teším sa na obhliadku s Vami.

VYMEŇ SUSEDA! Ak chceš vymeniť suseda, sme tu pre teba.

 

Video

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
84 m2
Úžitková plocha:
84 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
3
Balkón:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Materiál:
tehla
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
6.44 m2

Úverová kalkulačka

Mapa

Street view

Cena zahŕňa

  • Absolútne presné stanovenie ceny nehnuteľnosti
  • Unikátna inzercia s vysokým percentom úspešnosti
  • Upratanie nehnuteľnosti profesionálnou upratovacou službou
  • Profesionálne fotografie
  • Zabezpečenie financovania pre kupujúceho
  • Pri vybraných nehnuteľnostiach prémiová inzercia na zahraničných realitných trhoch
  • 3D prehliadka
  • Profesionálne obhliadky so záujemcami o kúpu
  • Kompletný bezplatný audit poistenia
  • Preverenie bonity kupujúceho
  • Možnosť vyhotovenia videoprehliadky a dronových záberov
  • Znalecký posudok
  • In house kompletný právny servis najvyššej právnej ochrany predávajúceho aj kupujúceho
  • Homestaging
  • Zmluvná dokumentácia vo forme Notárskej zápisnice
  • Kompletný servis od zhotovenia inzercie až do odovzdania nehnuteľnosti a úspešného prepisu na katastri nehnuteľností
  • Zrýchlené katastrálne konanie
  • Poradenský servis (dane z nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti, v prípade predávajúceho daň z príjmu a iné činnosti pre vašu plnú spokojnosť)
 

Radi Vám poradíme

Maklér