Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ – 3 izb. výborne dispozične riešený byt 69m2 Bratislava II. Vrakuňa, Toryská ul.

Cena

Cena

149 990 €
Ulica

Ulica

Toryská
Mesto

Mesto

Bratislava-Vrakuňa
Druh nehnuteľnosti

Druh nehnuteľnosti

Byty
Výmera

Výmera

71 m2

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte dostupné bývanie v mestskej časti, ktorá ponúka výbornú vybavenosť v pešej dostupnosti a množstvo pekných miest pre relax alebo šport? Potrebujete sa ihneď nasťahovať, alebo si chcete byt upraviť podľa Vašich predstáv? Obe možnosti tento byt ponúka a to vo výbornej cene. Ak je pre Vás priorita mestská časť, ktorá má výborné školy, množstvo škôlok a krásne zrekonštruované ihriská pre trávenie voľného času s Vašimi deťmi, máme pre Vás výbornú ponuku bytu, ktorý môže byť Vašim novým domovom s množstvom benefitov k tomu.

Nízko podlažný 4 poschodový bytový dom ponúka komorné bývanie s malým počtom susedov. Priamo pri bytovom dome je zástavka MHD, niekoľko obchodov a služieb v pešej dostupnosti a množstvo zelene. To všetko ponúka táto nehnuteľnosť, ktorá prešla čiastočnou rekonštrukciou. Boli vymenené plastové okná, vymurovaná kúpeľňa s wc, v izbách sú parkety a v chodbe a kuchyni dlažba. Zvyšok je na predstave budúcich majiteľov.  

Byt je situovaný na zvýšenom prízemí zo 4 podlaží. Bytový dom je zateplený, má vymenené stúpačky, nové brány ako aj zrekonštruovanú strechu. Výmera bytu vrátane loggie je 68,7m2 + pivnica 2,38m2.

Byt je priestranný a ponúka veľa možností ako ho zariadiť a vytvoriť potrebný úložný priestor. Kuchyňa s obývacou izbou sú orientované do parku a spálňa ako aj detská izba do tichého dvora. Orientácia bytu na východnú a západnú strany zabezpečuje jeho svetelnosť počas celého dňa.  

Bytový dom sa nachádza v mestskej časti Bratislava Vrakuňa, ktorá prešla v uplynulých rokoch výraznou vizuálnou zmenou. Boli vybudované mnohé športoviská, revitalizovaný Vrakunský lesík s pešou promenádou, zrenovované všetky základné a materské školy a buduje sa nový oddychový park pred zdravotným strediskom na Bebravskej ulici. Čo sa týka vybavenosti, nájdete tu v pešej dostupnosti nákupné centrum Hron s množstvom prevádzok, či už potravín Tesco, kaviareň, cukráreň, optika, obuv a mnohé iné. Taktiež je v pešej dostupnosti Billa, Lidl, zmrzlina, na ktorej si ozaj pochutíte. Pred zdravotným zariadením na Bebravskej ulici nájdete každý týždeň trhy, ktoré ponúkajú kvalitné a lokálne produkty ako je trdelník, syry, klobásky atď. Komorné bývanie v 4 poschodovom bytovom dome na ulici Toryská je veľkým benefitom a v jej okolí je množstvo zelene a bezproblémové parkovanie.  Napojenie na diaľničný obchvat je ozaj kúsok a teda cestovanie je veľmi pohodlné. Vrakuňa patrí medzi lokalitu, ktorá poskytuje dostupné bývanie a ideálne aj pre rodiny s deťmi, vzhľadom na výbornú vybavenosť aj dostupnosť.  

Cena vrátane odmeny pre RK: 149.990 €

V prípade, že ste hypotekárny klient, GARANTUJEME Vám bezplatné a špičkové hypotekárne poradenstvo a VRÁTENIE ZÁLOHY. Náš právny servis ako aj štandardné poplatky sú zahrnuté v cene. Na konci Vám odovzdáme Vašu vysnívanú nehnuteľnosť.

Teším sa na obhliadku s Vami.

VYMEŇ SUSEDA! Ak chceš vymeniť suseda, sme tu pre teba.

 

 

Video

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
68.7 m2
Zastavaná plocha:
68.7 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
4
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
71 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
2.38 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Úverová kalkulačka

Mapa

Street view

Cena zahŕňa

  • Absolútne presné stanovenie ceny nehnuteľnosti
  • Unikátna inzercia s vysokým percentom úspešnosti
  • Upratanie nehnuteľnosti profesionálnou upratovacou službou
  • Profesionálne fotografie
  • Zabezpečenie financovania pre kupujúceho
  • Pri vybraných nehnuteľnostiach prémiová inzercia na zahraničných realitných trhoch
  • 3D prehliadka
  • Profesionálne obhliadky so záujemcami o kúpu
  • Kompletný bezplatný audit poistenia
  • Preverenie bonity kupujúceho
  • Možnosť vyhotovenia videoprehliadky a dronových záberov
  • Znalecký posudok
  • In house kompletný právny servis najvyššej právnej ochrany predávajúceho aj kupujúceho
  • Homestaging
  • Zmluvná dokumentácia vo forme Notárskej zápisnice
  • Kompletný servis od zhotovenia inzercie až do odovzdania nehnuteľnosti a úspešného prepisu na katastri nehnuteľností
  • Zrýchlené katastrálne konanie
  • Poradenský servis (dane z nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti, v prípade predávajúceho daň z príjmu a iné činnosti pre vašu plnú spokojnosť)
 

Radi Vám poradíme

Maklér